Kuljen toisen äksönimummon kanssa laivalla hyttikäytävää. 
 
Kauempana on ovi auki - meteli on melkeinpä huumaavaa - iloista mummojen melskettä.

Saavumme oviaukolle ja 'ikineiti' ystävättäreni Metsäkauris astuu suoraan avoimesta ovesta sisälle iloisena melskaavan joukon keskelle. 

 
Minä perässä - tottakai.
 
Hieron silmiäni - näenkö minä saman mummon monistettuna yhdeksän tai jotain sillee niitä oli melkein samanlaisia - raitapaitaisia sinivalkoisia merihenkisiä. Mirjoja ja marjoja kuin mustikat puskassa. En uskonut olevani niin paljon 'kaffeessa' vielä, että silmät sillee harottavat. 
 
Pyytävät meitä mukaan ja minä perinteisesti alan omaa standupshowtani vitsikkäästi ja naurua piisaa. Iloa ja hupia tarvitsevat kaikki - laivalle on tultu pitämään hauskaa. Nämäkin Porin flikat - mikä lie seura ollutkaan - ystävättäriä kuitenkin toisilleen. Tyylikkäitä loppusuoran leidejä melkein kaikki - pari siellä tais olla vähän nuorempaakin - mummoja silti olivat.
 
Sanon, että olette sitten laittaneet rapurysän, mutta nauran että liian monta samanlaista sisällä - ei kukaan kunnon rapu uskalla sisälle tällaiseen naispaljouteen. ;o))
 
Neuvon vielä senkin, että rysästä kuuluu sitten heittää alamittaiset ulos. Silmät iloitsevat ja naurunremakkaa riittää.
 
Joukko samanlaisia tulee taas käytävällä vastaan.Mirjoja ja marjoja - iloisia varhaiseläkeläisiä. Surusilmäiset ovat siitä porukasta jääneet kotiin tai niitä ei ole taidettu porukkaan edes huolia.
 
Ei tainnut tällä kertaa olla pers...tä - ei siis ainakaan meillä mummoilla.
 
Poistumme metsäkauriin kanssa tanssilattialle.